Produktgrupper

Vår bakgrund och fördjupad expertis på området gör oss svårslagna när det gäller att förse våra kunder med service i världsklass. Det gör vi kostnadseffektivt oavsett plattform, design eller användningsområde. Vi arbetar med multinationella kunder i olika kundsegment. Vare sig det är slutanvändar eller systemintegratörer kan vi tack vare vår bredd och kunskap erbjuda lösningar som möter kundens behov.

Våra mest sålda varumärken är

Allen Bradley
Siemens
Mitsubishi
Omron
Schneider
Lenze
Baumüller
GE
Proface

Reservdelar


Vi lagehåller såväl sällsynta som vanliga automatiseringskomponenter, vilket säkerställer att vi har komponenter för alla tänkbara kontrollsystem. Våra kunder är vana vid att vi skickar enheter med kort varsel för att avhjälpa akuta driftstopp. Det är också möjligt att vi kan vara den enda leverantören som lagerhåller just den enhet du behöver. Med över 100.000 enheter tillgängliga hos oss är chansen mycket god att vi har just de enheter som du söker.


Supply Chain Management

Vi gör det enkelt för våra kunder att använda oss som huvudleverantörer. Tack vare vår bredd och effektiva system kan vi erbjuda våra kunder alternativ från olika tillverkare, utan att behöva vända sig till någon annan. Vår bakgrund inom industriautomation gör att vi kan använda hela vårt nätverk för att förse våra kunder med rätt lösning, i tid, till rätt pris.

 12 Månaders Garanti

All service och samtliga komponenter vi säljer omfattas av en 12 månaders garanti rörande fel i produkter och arbete.

 

 

 


© 2021 | Etex Oy